Acasa Agenda HR Perspective și retrospective: leadershipul ultimilor și viitorilor 20 de ani!

Perspective și retrospective: leadershipul ultimilor și viitorilor 20 de ani!

2 min citire
0
0
530

Leadership-ul s-a schimbat în ultimii douăzeci de ani de la un stil autocratic către o abordare mai colaborativă, încurajând o mai mare muncă în echipă, productivitate, inovație și creativitate.

Lumea corporativă s-a schimbat, de asemenea, drastic în ultimii douăzeci de ani. Ritmul schimbărilor comerciale și tehnologice care a dominat secolul 21 a dus la un mediu de afaceri hiper-competitiv; unul care este departe de stabilitatea trecutului.

În România, leadershipul evoluează oricât de sceptici am fi. Vorbim despre leadershipul corporatist, cel care influențează mediul de business, adică cel care plătește taxe, contribuie la bunăstare, educă în mare măsură și, creează valori legate de muncă și de viață. Cu alte cuvinte, vorbim despre leadershipul în mediul privat.

Poate a venit timpul să dăm un reset și să o luăm de la capăt. Despre perspectivele pentru următorii 20 ani am vorbit cu Madi Rădulescu, Executive Coach, MCC, MBA, Managing Partner, MMM Consulting, în cadrul evenimentului Leadership RESET, organizat de Revista CARIERE, în parteneriat cu MMM Consulting.

„Leadershipul evoluează și noi suntem martorii acestei transformări. Ultimii 20 de ani au fost pentru dezvoltarea Leadershipului în România, în mediul privat, o adevarată școală de dezvoltare personală și profesională, de evoluție a oamenilor și companiilor”, povestește Madi Rădulescu.

Puteți vioziona întreg discursul partenerului MMM Consulting, Madi Rădulescu, aici.

Pentru detalii și înregistrarea întregului eveniment, accesați pagina oficială.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Inovația din proiectele HR

Inovația în afaceri nu mai este astăzi doar o tendință, ci un obiectiv strategic tot mai v…