Acasa Agenda HR (P) 50% discount de Black Friday la licenţele Romanian Software

(P) 50% discount de Black Friday la licenţele Romanian Software

2 min citire
0
0
511

Black Fridey este momentul oportun pentru achiziția pachetelor de licențe software, de la Romanian Software. Furnizor de soluții de ultimă generație în domeniul resurselor umane și unul dintre liderii acestei piețe, Romanian Software lansează vineri, 18 noiembrie 2016, de Black Friday, campania de discount-uri, adresată atât clienților actuali, cât și noilor clienți, prin care oferă un discount de 50% la achiziția oricărui pachet de licențe software. Romanian Software deține și operează Platforma colorful.hr (fosta hrp.ro) vor primi un discount de 50% la achiziția oricărui pachet de licențe software.

În plus, clienții actuali și cei potențiali, care decid să-și externalizeze serviciile de salarizare și administrare de personal către Romanian Software vor primi trei luni gratuite. Oferta este valabilă pentru toate contractele semnate până la data de 30 noiembrie 2016.

Actuala campanie de discount-uri este limitată și este supusă unor termene și condiții.

Mai multe informații despre Romanian Software

În cei 12 ani de activitate, compania a ajuns la mai mult de 400 de clienți, iar prin Soluția Integrată colorful.hr administrează în acest moment datele a peste 100.000 de angajați din România. Printre companiile care au ales deja serviciile furnizorului român de soluții HR se numără: eMag, Altex, Libra Internet Bank, KFC, Alro Slatina, Nuclearelectrica, EveryMatrix și Bergenbier.

Mai multe detalii despre oferta Romanian Software găsiți pe www.hrp.ro.

 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…