Acasa Agenda HR Marius Antonie, Accenture: Trebuie să ajungem în punctul în care marketplace-ul corporate va fi „designed for people”

Marius Antonie, Accenture: Trebuie să ajungem în punctul în care marketplace-ul corporate va fi „designed for people”

2 min citire
0
0
426

Revoluția digitală schimbă modul în care lucrăm și companiile ar trebui să își folosească resursele pentru a-și face businessurile mai eficiente, a spus Marius Antonie, Technology Consulting Manager Accenture, la „Digital Era. The Urge Of Business Transformation”, un eveniment organizat de CIO Council România.

„Trăim în era companiilor inteligente, iar trendul e ca tehnologia să fie dezvoltată pentru a le servi oamenilor și nu invers. Trebuie să redefinim lucrurile în așa fel încât tehnologia să se adapteze nevoilor noastre, nu viceversa. AI (n.r. inteligența artificială) e noul UI, e un element diferențiator și va deveni, în scurt timp, purtătorul de cuvânt digital al companiei”, a completat Antonie.

El a adăugat că, în viitorul apropiat, companiile nu vor mai avea nevoie de angajați permanenți: „Viitorul muncii e deja aici. Trebuie să integrăm în businessurile noastre platformele open-market dedicate recrutării de talente și să ajungem în punctul în care marketplace-ul corporate să fie designed for people.

Antonie a mai subliniat că departamentele de HR și companiile trebuie să își asume roluri de lideri dacă vor să facă parte din schimbare și să aibă un cuvânt de spus în definirea noilor reguli ale jocului.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Peste 400 de manageri IT au participat la CIO COUNCIL CYBERSECURITY FORUM „Cybersecurity in the Age of AI”

Ieri, 22 mai 2024, la Palatul BNR din Capitală, a avut loc Conferința Directorilor de IT d…