Acasa Agenda HR Maria Dohotari: Proiecte de diversitate și incluziune

Maria Dohotari: Proiecte de diversitate și incluziune

3 min citire
0
0
198

Managementul diversităţii este dezvoltarea activă şi conştientă a unui proces orientat spre viitor, strategic bazat pe valoare, comunicativ şi managerial, de a accepta şi folosi anumite diferenţe şi similarităţi ca şi un potenţial într-o organizaţie, un proces ce creează valoare adăugată pentru companie.

Managementul diversităţii nu poate exista fără a fi construit într-un climat legal şi moral. Etica şi legea ce au de-a face cu antidiscriminarea, nu sunt doar o parte a mediului companiei, identitatea companiei însăşi trebuie să reflecte tradiţiile noastre de drepturile omului.

Pe lângă creşterea diversităţii forţei de muncă, companiile au nevoie de abilităţile necesare pentru a o gestiona şi pentru a crea medii ce asigură respectul şi echitatea pentru toţi. Companiile au răspuns la această nevoie implementând o serie de politici de resurse umane şi programe îndreptate spre sprijinul mediului de lucru şi experienţa personalului. Acestea includ:politici anti-umilire, politici de lucru flexibile şi de lucru acasă, nemulţumiri, plângeri şi politici şi proceduri de siguranţă la locul de muncă, împreună cu înregistrarea şi sistemele de informare a managementului cu scopul de a măsura progresul în comparaţie cu obiectivele de egalitate.

Maria Dohotari, Human Resources Business Partner, Flex a vorbit în cadrul evenimentului Fast Forward. Organizația Viitorului | Ediția a XIII-a, Rethinking Togetherness: The culture of US – From inclusion to cross working and retention despre proiecte de diversitate și incluziune implementate în companie.

„La Flex avem o cultură orientată spre diversitate si incluziune, în care cea mai valoroasă comunitate este cea a angajaţilor noștri. Valorile, angajamentele si aspirațiile noastre de a contribui la o lume mai bună, adună laolaltă oameni şi comunităţi care dau tot ce au mai bun și contribuie la bunăstarea şi dezvoltarea comunităţilor din care facem parte”, a spus Maria Dohotari.

Aici puteți vizualiza intervenția Mariei Dohotari în cadrul evenimentului:

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Human Design for Employee Experience.Trenduri pentru anul care vine

Având în vedere volatilitatea piețelor mondiale o preocupare majoră și perturbările din ul…