Acasa Agenda HR Kevin Oakes, invitat special al Galei Premiilor de Excelență în Resurse Umane

Kevin Oakes, invitat special al Galei Premiilor de Excelență în Resurse Umane

4 min citire
0
0
366

Cea de-a 13-a ediţie a Galei HR Club vine să îi aducă în prim-plan pe profesioniştii şi liderii de HR care au implementat cu succes proiecte cu impact măsurabil asupra performanţelor angajaţilor şi culturii organizaţionale în ansamblu. Anul acesta, vom sărbători excelenţa în Resurse Umane tot în mediul virtual, pe 31 martie 2021, între orele 17:00-19:30.

În deschiderea Galei HR Club îl au ca invitat pe Kevin Oakes, CEO & co-fondator i4cp (Institute for Corporate Productivity) şi autorul cărţii Culture Renovation™: 18 Leadership Actions to Build an Unshakeable Company. În cadrul keynote speech-ului pe care îl va susţine, acesta va împărtăşi concluzii-cheie şi practici inovatoare, cu rezultate demonstrate prin studii, care au avut un impact pozitiv asupra reînnoirii culturilor organizaţionale ale unor companii internaţionale de top.

Începând cu orele 18:00 vor fi anunţaţi câştigătorii Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane. Competiţia din acest an se anunţă foarte strânsă: 34 de companii au depus 55 de proiecte la categoriile de Proiecte de Resurse Umane şi 10 candidaturi la categoriile de Management General. Cele mai multe proiecte – 17 la număr – au fost înscrise la categoria Strategie de Resurse Umane, urmată de Formare & Dezvoltare, cu 13 proiecte.

Noutatea acestui an este reprezentată de introducerea a 2 categorii suplimentare de proiecte care reflectă evoluţia şi preocupările specialiştilor în Resurse Umane: Health & Wellbeing şi Digital HR, precum şi a unei categorii de Management General: Echipa de HR a Anului.

Proiectele înscrise în competiţie au fost analizate de către un juriu de profesionişti format din membri seniori ai HR Club. Preşedintele juriului din acest an este Mihai Bordeanu, Managing Director Dacia Brand SEE & Country Head, Groupe Renault România. În etapa finală, juriul va fi format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu au avut proiecte înscrise în competiţie. De asemenea, pentru al cincilea an consecutiv, reprezentanţii Generaţiei Z vor oferi un premiu special angajatorilor preocupaţi de nevoile şi valorile tinerilor care intră pe piaţa muncii.

Lista completă a candidaţilor, componenţa juriului, detalii despre tarife şi alte informaţii se găsesc pe site-ul oficial al evenimentului.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Dezvoltarea brandului de companie și de angajator cu ajutorul internetului și al rețelelor de socializare

Strategiile de marketing joacă un rol crucial în determinarea succesului unei companii. El…