Acasa Agenda HR Josh Linkner: „ Avem nevoie doar de tehnici, obiceiuri și mentalități mai bune”

Josh Linkner: „ Avem nevoie doar de tehnici, obiceiuri și mentalități mai bune”

4 min citire
0
0
452

Josh Linkner este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori și speakeri americani, autor de succes și, așa cum el însuși se prezintă, un adevărat creator de probleme. Josh crede cu tărie că toți oamenii au o capacitate creativă incredibilă, capacitate ce are misiunea de a debloca gândirea inventivă și a găsi întotdeauna o cale de rezolvare a tuturor problemelor. El studiază de peste 30 de ani creativitatea umană și se folosește de această ipoteză pentru a ajuta liderii, indivizii și comunitățile să crească.

Acesta este și autorul a patru bestsellere: Hacking InnovationThe Road to reinventionDisciplined dreaming și Big little breakthroughs. Ultimele două dintre acestea au câștigat inclusiv titulatura de New York Times Bestsellers. Totodată, el fost desemnat de două ori Antreprenorul Anului de către Ernst & Young și a primit prestigiosul premiu United States Presidential Champion of Change, în timpul mandatului președintelui Barack Obama.

Josh Linkner va participa online, pe 18 mai, la Bucharest Tech Week 2021, în cadrul Innovation Summit. La București, Josh își va prezenta cea mai nouă carte și va explica cum presiunea de a genera idei mărețe nu face altceva decât să copleșească individul și să inhibe creativitatea. Soluția vine tocmai din exersarea zilnică a acestei gândiri creative pe care o au negreșit toți oamenii, creativitate ce naște idei mărunte ce conduc de fapt, în timp, la rezultate gigantice. Cum a ajuns un traficant de droguri să lanseze o companie de fitness de succes, sau cum a adus un simplu tatuaj o creștere de 30% a vizibilității unui restaurant, ori cum a reușit o asistentă medicală să aducă îmbunătățiri majore în tratarea anumitor probleme cardiace pentru care nici corporații uriașe nu au găsit soluții? Acestea sunt doar câteva exemple din studiile de caz pe care Josh Linkner le va prezenta la Bucharest Tech Week 2021. Festivalul se desfășoară online, pe platforma MyConnector, în perioada 18-23 mai. Mai multe detalii despre înscriere, găsiți aici www.techweek.ro.

Revista Cariere a avut plăcerea de a discuta cu Josh Linkner. Iată aici interviul.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Benoît CHERRÉ: Autenticitatea ca ideal etic în situații provocatoare

În universul provocărilor etice, managerii de resurse umane (HR) se află adesea la interse…