Acasa Agenda HR Înscrie-te la HR Workshop Marathon 2019

Înscrie-te la HR Workshop Marathon 2019

8 min citire
0
0
543

Revista HR Manager organizează pe 16 aprilie 2019, la hotel Capital Plaza, HR Workshop Marathon, un eveniment care surprinde cele mai importante aspecte ale strategiei de dezvoltare din domeniul HR, atât din perspectiva profesională, cât și din cea personală.

Pe fondul schimbărilor diverse și continue (de la digitalizare la schimbări fiscale) organizațiile agile își construiesc o cultură care promovează și recompensează în mod sistematic inovația.

Criză de talente de pe piață muncii și nevoia de creștere a productivitățîi angajaților face că nevoia de traning să fie foarte dinamică, cu un ritm ascendent.

Pentru că timpul este o resursă primordială și ne dorim la eveniment o audiență activă și implicată, îi dăm posibilitatea să își aleagă singură acele arii din HR care i se potrivesc.

Evenimentul din acest an aduce profesionișții din companii mai aproape de instrumentele care le pot înlesni deblocarea potențialului și alinierea propriilor indicatori de performanţă la obiectivele de business.

Structura pe sesiuni de workshop-uri (workshop-uri desfășurate simultan în cadrul aceleiași sesiuni) permite accesul rapid la informaţîi utile, precum şi interactivitate şi implicare directă în procesele de HR abordate.

Teme abordate:

  • Cultură de organizație, angajament și motivație; Cum construim echipe performanțe
  • Cum construim engagement prin comunicare; prezentări de impact pentru oamenii de HR
  • Cum faci concesii în negocieri; Care sunt cele mai eficiente tehnici în negociere
  • Productivitatea și well-being-ul angajaților: cât și ce ne costă?
  • Provocări în procesele de recrutare și eventuale soluțîi Cum creștem retenția angajaților?
  • Dinamică schimbărilor în leadership: construirea unei culturi de coaching în organizaţie
  • HR Transformation; HR Business Partner from good to great
  • Cum te ajută digitalizarea să eficientizezi procesele de HR
  • Employee Experience; employee value proposition; employer branding; reward and recognition
  • Using Design Thinking în HR

Evenimentul aduce informațîi valoroase pentru activitatea profesională a managerilor de departamente, de linie, Team-Leaders, HR Directors, HR Managers, Talent Managers, L&D Managers, OD Managers, EE Managers și Comp&Ben Managers.

Cele 3 sesiuni de workshop-uri îi vor provoca pe participanți la discuții libere, dezbateri, interacțiune și participare active:

–      “Cultură de Organizație” workshop susținut de speaker: Iuliana Stan, Managing Partner, Human Synergistics. Se va discuta despre CONSTRUCTIV, instrument de lucru nu doar concept. Un workshop despre cum ne punem în practică bunele intenții.

–      “HR Transformation [Organizațional Design&Development]” workshop susținut de Speaker: Roxana Mocanu, Chief Game-Changer Noosfera (ITOL& CIPD HR Enterprise). Se va discuta despre când și cum știm că avem nevoie de o transformare a funcțiunii Human Resources? care sunt procesele pe care ați vrea să le transformați? cum redesenăm echipa astfel încât să devină fluidă și flexibilă? Nu toți avem profil de Game-Changeri, dar fiecare poate avea o contribuție la schimbarea jocului în HR: https://www.youtube.com/watch?v=l8Obtx5i-Fs&feature=youtu.be 

–      “Decalogul negocierii” workshop susținut de speaker: Sabin Gîlceavă, fondator și consilier în negociere la Leverage. Se va discuta despre care sunt cele mai importante reguli de care să țîi cont într-o negociere? Ce să faci că să îți crești puterea? De ce e important să țîi cont și de nevoile celuilalt? Sabin pune pe masă 10 recomandări care se aplică în orice negociere de business, indiferent de ce ai de negociat și în ce industrie activezi, indiferent de miză și de poziția din care negociezi (client, furnizor, vânzător, buyer etc.). Toate sunt însoțite de exemple și studii de caz concrete din negocierile pe care Sabin le-a asistat sau în care a fost implicat direct de-a lungul timpului.

–      “#Smartleadership – Cum ar fi muncă noastră dacă am avea lideri inteligenți emoțional, care se înțeleg mai bine pe ei înșiși și cei din jur”, workshop susținut de speaker: Diana Voicu, Senior Learning Architect,  MMM CONSULTING INT’L.

–      “Selling HR ideas ÎN/OUT: sesiune practică de vorbit în public și prezentări cu impact pentru oameni de HR”, workshop susținut de speaker: Andrei Dunuţă, Sales & Public Speaking Trainer și Fondator, SELFTRUST Academy.

Parteneri: Human Synergistics, Noosfera, MMM Consulting INT`L, Leverage, SPEAKINGS powered by SELFTRUST Academy

Partener anual: Romanian Software;

Parteneri media: Revista CARIERE, HR Club, Biz, Wall-Street, Portal HR, Doingbusiness.ro, Jurnalul de Afaceri.

Mai multe detalii legate de participare și înscrieri puteţi află de pe site-ul evenimentului: https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/hr-workshop-marathon-2019/ sau la: laura.gheboianu @cariereonline.ro, tel: 0726 768 079.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa admin
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Generația de care se teme toată lumea

 De-a lungul timpului, liderii din toată lumea au trebuit să  facă față foarte multor tipu…