Acasa Agenda HR Încep înscrierile pentru Şcoala de Vară HR Club NextGen 2017

Încep înscrierile pentru Şcoala de Vară HR Club NextGen 2017

1 min citire
0
0
562

HR Club lansează o nouă ediție a Școlii de Vară HR Club Next Generation, care va avea loc în perioada 3-14 iulie, în București. 

Pentru a intra în procesul de selecție, studenții trebuie să trimită un e-mail cu CV-ul în limba română sau engleză şi un eseu de maxim o pagină care să abordeze urmatoarea situație: Ești HR Manager-ul unei fabrici care produce ciocolată. Într-un an, compania are ca obiectiv creșterea producției cu 20%, fără a suplimenta însă numărul angajaților. Care sunt principalele acțiuni prin care departamentul tău de HR poate contribui la îndeplinirea obiectivului?

În cadrul eseului studenții vor trebui să enumere maxim patru acțiuni și să argumenteze motivul pentru care le consideră importante. Criteriile urmărite de evaluatori vor fi creativitatea, pragmatismul, dar și viziunea de ansamblu asupra domeniului resurselor umane.

Termenul limită pentru înscriere: luni, 5 iunie 2017. Eseurile și CV-urile se trimit la adresa: florina.dinca@hr-club.ro. Mai multe detalii pe pagina dedicată evenimentului.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

De ce interviuri și teste psihologice în recrutare. A fi sau a nu fi candidatul potrivit

de Ana Slătineanu Psihologia nu mai reprezintă un subiect tabu în societate, iar acum (în …