Acasa Agenda HR HR Summit Timişoara: Despre tehnologiile, metodele şi trendurile din HR

HR Summit Timişoara: Despre tehnologiile, metodele şi trendurile din HR

2 min citire
0
0
576

HR Summit revine la Timişoara pe 19-20 mai 2016 cu scopul de a reuni comunitatea de Resurse Umane şi Management într-un cadru potrivit pentru knowledge sharing, networking şi pentru învăţarea celor mai noi şi mai utile bune practici din domeniu.

Departamentul de Resurse Umane contribuie în mod substanţial la succesul unei organizaţii şi la punerea în aplicare a strategiei de dezvoltare a acesteia, motiv pentru care la HR Summit discutăm despre tehnologiile, metodele şi trendurile din industria resurselor umane.

HR Summit este cu şi despre găsirea soluţiilor inovatoare care, odată aplicate, duc la o gestionare mai bună a capitalului uman, la crearea unui mediu de comunicare adecvat şi transparent şi, implicit, la dezvoltarea organizaţiilor din care provin participanţii.

HR Summit Timişoara pune la dispoziţia participanţilor studii de caz, exemple concrete şi soluţii practice, provenite de la speakeri cu o vastă experienţă în domeniul resurselor umane, speakeri de la cele mai mari companii din România, buni cunoscători ai nevoilor acestei industrii.

Conferinţa de Resurse Umane HR Summit, organizată de Libero Events cuprinde şi o zonă expoziţională, componentă dedicată furnizorilor de servicii şi produse necesare desfăşurării activităţii de Resurse Umane. Acest spaţiu permite expozanţilor să intre în contact direct cu publicul ţintă, iar participanţilor le oferă ocazia să rămână conectataţi cu tehnologia HR.

Mai multe detalii despre eveniment, înscriere şi primii speakeri găsiţi pe www.timisoara.hrsummit.ro.

 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…