Acasa Agenda HR HR Summit 2016 prezintă cele mai noi tendințe din Resurse Umane

HR Summit 2016 prezintă cele mai noi tendințe din Resurse Umane

3 min citire
0
0
424

de Atena Enea

O nouă serie de evenimente HR Summit intră în atenţia industriei de Resurse Umane și Management din România. Evenimentele se desfăşoară în cei 3 poli regionali: Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Specialiştii în Resurse Umane își dau întâlnire la HR Summit pentru a discuta tendințele din domeniu și pentru a identifica noi strategii de dezvoltare, atât la nivel personal, cât și la nivel de companie.

Din 2013 până în prezent, Conferința de Resurse Umane a înregistrat 8 ediții de succes, prin care și-a consolidat poziția de cea mai importantă platformă regională dedicată specialiștilor și managerilor de HR.

Prima întâlnire cu specialiștii HR are loc pe 17-18 martie la Cluj-Napoca. HR Summit Cluj-Napoca va reuni profesioniști HR, manageri, headhunters, consultanți, administratori de companii, furnizori de servicii HR, reprezentanți media și alți pasionați ai acestui domeniu.

Participanţii vor avea ocazia de a întâlni speakeri de la unele dintre cele mai mari companii din România, care, prin prezentări, workshop-uri, dezbateri și studii de caz, îi vor ajuta să identifice noi strategii de dezvoltare profesională. De asemenea, vor fi abordate teme de un real interes, prin care pot fi identificate idei valoroase, cu potențial de creștere.

HR Summit are şi o zonă expozițională, componentă dedicată furnizorilor de servicii și produse necesare desfășurării activității de Resurse Umane. Acest spațiu permite expozanților să intre în contact direct cu publicul țintă, iar participanților le oferă ocazia să rămână conectați cu tehnologia HR.

Mai multe detalii despre eveniment, înscriere și primi speakeri găsiți pe www.cluj.hrsummit.ro.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…