Acasa Agenda HR HR Innovation Forum 2019: Cum reuşesc managerii de HR să valorifice revoluția digitală?

HR Innovation Forum 2019: Cum reuşesc managerii de HR să valorifice revoluția digitală?

8 min citire
0
0
467

Revista HR Manager organizează, în data de 26 septembrie 2019, a treia ediție a evenimentului „HR Innovation Forum”, la Hotel CARO, în București.

Trăim într-o eră în care tehnologia este în continuă schimbare şi dezvoltare. Ritmul digitalizării în HR este pe un trend ascendent, HR digital disruption este un fapt împlinit.

Tema centrală a evenimentului este inovația necesară în toate procesele de resurse umane, cu atat mai mult în contextul de business actual, în care ne confruntăm cu o criză acută de forță de muncă. În cadrul prezentarilor și al dezbaterilor se va discuta despre cum reuşesc managerii de HR să valorifice revoluția digitală și avantajele soluțiilor creative.

Organizațiile au nevoie de arhitecți de experiențe umane, pentru că astăzi succesul în business vine atunci când relațiile dintre clienți și companii, dar și dintre angajat și angajator sunt fundamentate pe experiențe pozitive, autentice și mutual benefice.

Liderul inovator construieşte un sistem rezistent faţă de ambiguitate, fiind interesat mai puțin de rezultate financiare imediate și mai mult de găsirea unor oameni capabili să implementeze strategii inovatoare.

În acest context, alături de cei mai entuziaști promotori ai inovației în HR, care au înteles că schimbarea este singura constantă în businessul viitorului, vom dezbate teme precum:

 • Tap your innovation genius” – prelegere susținută de Mathew K. Cross, Keynote Speaker-ul evenimentului, unul dintre cei mai titrați strategi de business, care colaborează cu companii din topul 100 Fortune.
 • Limitările noastre faţă în faţă cu inovarea – cum pregătim organizaţiile pentru ce urmează?” Speaker: Madi Rădulescu – Executive Coach (PCC) şi Managing Partner MMM Consulting Intl.
 • HR Tools that improve your performance”- Speaker: Aurelian Chitez, Sales Director, Romanian Software
 • Cum descoperim noua generaţie de lideri prin public speaking.” Speaker: Andrei Dunuță – Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SPEAKINGS powered by SELFTRUST Academy
 • Care este profilul negociatorului ideal?” Speaker: Radu Glonț, Trainer și consultant în negociere la Leverage.

În panelul The future is here!” se dezbat subiecte precum:

 • Cum am putea folosi inovația pentru a regândi relația angajat-angajator
 • Cum vor influența/cum influențează procesele digitale planurile noastre strategice de business. Robots vs. humans.
 • Care este cultura organizațională a viitorului
 • Cum regândim employee engagement-ul pentru ca business-ul nostru să rămână o destinație dorită pentru clienți
 • Cum se poate impulsiona creativitatea angajaților
 • Ce tipuri de traininguri sunt eficiente într-un mediu în continuă schimbare
 • Cum schimbă tehnologia și social media industria de HR. Ce tehnologii și instrumente se folosesc pentru a descoperi și recruta noi talente

Speakeri: Cornelia Balcanu – Head of HR and HR SSC, Samsung Shared Services Centre Europe; Gabriela Bereș – Director Regional Europa Centrală și de Est în grupul Puratos; Simona Turea – Manager Resurse Umane, Idea Bank; Alexandra Copos de Prada, Fondator si CEO, Moonstar Ventures; Andreea Suciu – Fondatoare și Managing Partner, Suciu|The Employment Law Firm; Irina Tache – Solution Sales Executive HCM LoB, SAP Romania; Panelul va fi moderat de Andrei Dunuță – Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SPEAKINGS powered by SELFTRUST Academy. Moderator al conferinței: Alina Rădulescu – Managing Partner, HR4You.

Matthew K. Cross este atât Keynote speaker în conferința de inovație, cât și lectorul Masterclass-ului LIFE, WORK & CAREER INNOVATION, care va avea loc a doua zi, 27 septembrie.

Veți avea ocazia să aflați tehnici simple, dar puternice, de activare a capacității native de a inova – foarte importantă în dezvoltarea personală și profesională. Veți înțelege cum lucrează în favoarea voastră cei 4 piloni ai inovării: mindset-ul, creativitatea, sănătatea și relațiile cu ceilalți oameni. Veți afla cum vă puteți rafina abilitățile personale de leadership, conducere și execuție.

Matthew K. Cross este o personalitate care înglobează o uimitoare combinație de smerenie și determinare umană și profesională.

Evenimentul se adresează persoanelor cu roluri de: CEO, HR Director, HR Manager, OD Manager, Training Manager, Recruiting Manager, Talent Aquisiton Manager, Comp&Ben Manager, Directori de departament, Antreprenori.

Partener principal: Vodafone

Parteneri: MMM, Speakings, Suciu- Employment Law Firm, SAP, Leverage

Partener anual: Romanian Software

Parteneri de Networking: Moonstar, Echo, Traduce.re, La Fântâna și Kafune

Parteneri Media: Revista CARIERE, HR Club, Revista Biz, Wall-Street.ro, Portal HR, Doing Business, Jurnalul de Afaceri

Mai multe detalii legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului: https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/hr-innovation-forum-editia-a-iii-a/

Pentru mai multe detalii despre eveniment o puteți contacta pe Laura Gheboianu, telefon: 0726 768 079; email: evenimente@cariereonline.ro.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …