Acasa Agenda HR Gala Premiilor CARIERE 2018: „Oameni care ne inspiră. România de mâine”

Gala Premiilor CARIERE 2018: „Oameni care ne inspiră. România de mâine”

9 min citire
0
0
551

Revista CARIERE organizează în 12 decembrie, la București, cea de-a șasea ediție a galei anuale, în care premiază excelența.

Pe tot parcursul anului, la nivel național, am sărbătorit 100 de ani de Românie modernă, printr-un șir de manifestări care a evocat trecutul României centenare. Acum, la final de an, Gala Revistei CARIERE aduce în lumina reflectoarelor oamenii care pun bazele pentru viitorii o sută de ani ai României. Prin profesionalism, viziune, conștiință, umanitate și dorința de a face ceva bun pentru România.

Celebri sau eroi anonimi, pe toți nominalizații galei îi unește dorința de a-și trăi viața cu un scop mai înalt decât binele lor personal. Sunt lideri care transformă obișnuitul în remarcabil pentru comunitățile în care trăiesc. Exemplul lor poate reforma din temelii sistemele pentru care lucrează – educație, sănătate, antreprenoriat, management, cultură. Sunt oameni curajoși, responsabili și le pasă de lumea în care trăiesc. Mulți dintre ei sunt idealiști care se încăpățânează să muncească aici, într-o Românie din care mulți oameni competenți aleg să plece. Ei își depășesc cu mult statutul de salvatori, transformându-se în lideri autentici.

Suntem mândri că am reușit să aducem la un loc oameni cu un înalt grad de conștiință profesională și personală, care nu se plâng de condiții nefavorabile, nu invocă scuze, ci caută mereu soluții de a merge mai departe pentru a-și împlini idealul. Ei știu că schimbarea vine de la ei, de la fiecare în parte, iar faptul că iubesc ceea ce fac îi ajută să treacă peste toate obstacolele.

Fiecare dintre ei se poate numi un inovator social pentru că găsesc soluții acolo unde sistemul nu le mai caută de mult.

Citiți-le poveștile, inspirați-vă din buna lor credință și duceți mai departe mesajul lor de încredere într-o Românie solidară, încrezătoare, performantă și competitivă. De azi şi până pe 10 decembrie, la ora 24:00, vă veți putea vota favoriţii pe site-ul www.gala-cariere.ro!

Gala Premiilor Revistei CARIERE premiază pasiunea, voința, perseverența și puterea de a fi mai bun în fiecare zi. În acest an, prezentăm personaje inspiraționale în următoarele categorii:

„Talentele viitorului”

„Antreprenorii viitorului”

„Managerul Vizionar”

„România Educată”

„Păstrătorii de comori”

„Medicina Viitorului”

  • Augustin Cătălin Dima, medic specialist Chirurgie Generală, Clinica Chirurgie 1, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila” București (Citește-i aici povestea)
  • Sevda Memet, Medic Rezident Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei”, Constanța (Citește-i aici povestea)
  • Dacian Juca, medic specialist în medicină de urgență la UPU-SMURD – Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea (Citește-i aici povestea)
  • Victor Costache, specialist în chirurgie cardiacă şi doctor în ştiinţe medicale (Citește-i aici povestea)

„Leadership pentru întreaga carieră”

Premiu acordat onorific de Revista CARIERE unui singur personaj performant, inspiraţional, revoluţionar, emblematic în domeniul în care activează, pentru filozofia şi sensul următorilor ani ai României.

„Vizionarul României de azi pentru societatea de mâine”

Premiu acordat onorific de Revista CARIERE unui tânăr cu performanțe excepționale și cu veleități de lider, care s-a remarcat prin promovarea unor valori, principii şi idei ce construiesc România de mâine.


Gala Revistei CARIERE 2018 este organizată cu ajutorul partenerilor Rompetrol, Idea Bank; în timp ce partenerii media sunt Revista HR Manager, HR Club, Revista Biz, Wall-Street.ro, Portal HR, DoingBusiness.ro, Jurnalul de Afaceri, RePatriot, Elite Business Women, RFI România.


Pentru informații suplimentare, contactați-o pe Laura Gheboianu, project manager, la adresa evenimente@cariereonline.ro.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …