Acasa Staffing Două firme concurente devin anul acesta parteneri de afaceri

Două firme concurente devin anul acesta parteneri de afaceri

4 min citire
0
0
381

Discuțiile dintre cele două companii au început încă din vara anului trecut. Ambele firme oferă servicii de wellbeing și wellness pentru angajatori, prin ateliere menite să readucă echilibrul viață personală – viață profesională la nivelul angajaților din România.

SmartExperience și despreSpa.ro au decis să își unească forțele pentru a le oferi angajatorilor din România o gamă 100% completă de servicii wellbeing, de la ateliere de tip hobby, până la sport și wellness. Concret, propunerea de colaborare a venit din partea despreSpa.ro, care a studiat oferta de ateliere SmartExperience și a realizat că atelierele pe care le oferă pot completa foarte bine portofoliul acesteia din urmă.

După mult timp de studiat oferta de ateliere și experiența de piață a SmartExperience, compania despreSpa.ro a propus un parteneriat care să le permită acestora din urmă să își păstreze în continuare focusul pe conceperea altor programe cât mai atractive, accesibile, practice și prin care participanții să deprindă cât mai multe tehnici și practice wellness. Conform celor două companii, se pare că acum acestea pot oferi angajatorilor o gamă de servicii wellbeing 100% complete.

Din momentul în care cele două afaceri au decis să își unească forțele până când procesul de asociere a fost finalizat au trecut mai bine de 6 luni. În toată această perioadă au avut loc o serie de întâlniri de lucru, urmate de foarte multe ateliere demo.

Pentru a se completa reciproc, companiile au creionat și detaliat workshop-urile wellness care vor fi incluse în portofoliul de ateliere SmartExperience, au selecționat trainerii care vor fi incluși în aceste programe, iar tot acest proces s-a dovedit a fi o experiență cu adevărat valoroasă pentru ambele părți. „De la începutul anului și până acum am avut ocazia să ne cunoaștem mai bine pe plan profesional, să ne aliniem culturile organizaționale și să creăm legături de prietenie care nu vor face decât să aducă efecte pozitive asupra relației de colaborare,” a adaugat Iulia Dincă, consultant wellness corporate despreSpa.ro

Cele două echipe au participat, de asemenea, la activități de teambuilding comune, reușind să creeze o legătură puternică, atât în plan de bunsiness, cât și de prietenie și colegialitate.

Cele două companii colaborează la fel de bine și pe celelalte linii de business pe care le-au dezvoltat. despreSpa.ro este, de asemenea, unul dintre principalii furnizori ai platformei de cadouri experiență  SmartExperience.ro.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Staffing

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Benoît CHERRÉ: Autenticitatea ca ideal etic în situații provocatoare

În universul provocărilor etice, managerii de resurse umane (HR) se află adesea la interse…