Acasa Agenda HR DisruptHR Bucharest: The Rebellious Future of HR

DisruptHR Bucharest: The Rebellious Future of HR

2 min citire
0
0
384

Cincisprezece speakeri, prezentări intense, explozive, de câte cinci minute în care leaderi din companii și specialiști în resurse umane ne vor învăța și ne vor inspira.

DisruptHR este un eveniment internațional care se desfășoară în peste 60 de orașe din lume. In 14 martie 2017, de la ora 18:00, se întâmplă pentru prima oară în România, la București, aducând împreună peste 250 de profesioniști în resurse umane, oameni de business și antreprenori.

DisruptHR Bucharest este o sesiune de discuții surprinzătoare, experimente, diversitate și energie în compania unor oameni cu o abordare menită să ne schimbe perspectiva asupra culturii organizaționale, managementului talentului și dezvoltării personale.

Evenimentul se desfășoară într-o locație neobișnuită, la Expirat, Halelel Carol – Sala Compresoarelor, seara continuând cu networking și clubbing.

Pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/DisruptHRBucharest/) poți vedea cine sunt speakerii și poți urmări cele mai bune speech-uri DisruptHR din lume și povești de succes care te vor inspira.

10% din încasările din bilete vor fi donate către Asociația pentru Valori în Educație, www.ave-romania.ro.

 

 

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Intră în competiția celor mai bune campanii de Employer Branding din România

Employer Branding Awards, competiția națională dedicată campaniilor și proiectelor de empl…