Acasa Agenda HR Danone promovează o româncă în funcţia de director HR al diviziei de nutriție infantilă din Franţa

Danone promovează o româncă în funcţia de director HR al diviziei de nutriție infantilă din Franţa

2 min citire
0
0
347

Oana Fărcășanu, directorul de HR pentru divizia de lactate Danone Europa Centrală și de Est, preia funcția de Director Resurse Umane pentru Bledina Franța, în cadrul diviziei de nutriție infantilă a companiei.

Oana Fărcăşanu s-a alăturat companiei Danone în 2001 ca Manager de Resurse Umane în echipa Danone România. Între 2007 și 2008 a activat la Paris, pe poziția de Resources Development Manager, ulterior pe postul de HR Manager pentru Europa de Vest. Din 2009 a preluat poziția de Director de Resurse Umane al Danone România, iar din 2013 a deținut poziții regionale de coordonare, în 2015 fiind numită Director Resurse Umane pentru Europa Centrală și de Est.

„Este cea de a doua experienţă internaţională în cadrul Grupului Danone pentru mine, prima fiind în 2007, tot în Franţa. E dificil să pleci, oricât de interesantă este provocarea profesională, dar mă ajută că las aici o echipă extraordinară de profesionişti”, a spus Oana Fărcăşanu.

După plecarea sa, responsabilitățile regionale vor fi preluate de Emilia Foteva, care revine în regiune de pe poziția de Director HR, Danone Rusia.

Activitățile de HR pentru România vor fi acoperite de echipa locală formată din Radu Petrescu, Irina Pălărie și Andreea Arambasa.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Cardul Pluxee Cadou – pentru ca fiecare coleg din echipa ta să se bucure mai mult de ceea ce contează

Cu sărbătorile de iarnă apropiindu-se cu pași repezi, ne gândim cu toții la momentele spec…