Acasa Staffing Descoperă strategii inovatoare pentru o comunicare eficientă a brandului tău de angajator

Descoperă strategii inovatoare pentru o comunicare eficientă a brandului tău de angajator

3 min citire
0
0
639

Astăzi, pe o piață din ce în ce mai competitivă, brandul de angajator joacă un rol strategic în promovarea și poziționarea companiilor, dar și în atragerea de talente noi și păstrarea angajaților valoroși actuali.

Pe 5 aprilieEmployer Branding Conference 2023, cel mai important eveniment de profil din România, oferă profesioniștilor din HR oportunitatea de a afla care sunt strategiile de succes din resurse umane, care sunt instrumentele ce contribuie la crearea unor campanii atractive și eficiente de recrutare și retenție și posibilitatea de a interacționa cu reprezentanții unor companii de top.

Timp de o zi, în cadrul ediției din acest an vor fi abordate subiecte precum: Competiția pentru talente sub constrângerile economice, Employer Branding, făță în făță cu oamenii și nevoile lor, Cum să construiești un brand de angajator credibil, valorificând elementele D&I, Ce înseamnă astăzi un EVP autentic?, Evoluția muncii în HR, de la tradițional la automatizarea proceselor, Cum poți aborda schimbarea într-o piață volatilă?, Ingrediente cheie pentru o campanie de comunicare internă de impact și Rolul liderilor organizațiilor în Employer Branding.

Printre profesioniștii invitați să vorbească la eveniment se numără Ionela Sulugiuc – Director Național de Resurse Umane, Lidl România, Anca Fotache – General Manager, Booking Holdings, Crina Ilie – HR Director, Genpact, Elena Cozianu – Head of HR, Altex România, Cristina Uleșan – Director Resurse Umane, Brico Depot România, ș.a.

Employer Branding Conference va avea loc la Radisson Blu Hotel din București si este un eveniment deschis tuturor profesioniștilor din resurse umane. Mai multe detalii despre program și participare sunt disponibile pe www.employerbrandingconference.ro.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Staffing

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Ce cred românii despre săptămâna de lucru de 4 zile

Conform Eurostat, în 2020, cele mai lungi săptămâni de lucru au fost în Grecia, Austria și…