Acasa Agenda HR Cum poți aplica pentru bursă la cea mai prestigioasă școală de afaceri din Europa de Sud-Est

Cum poți aplica pentru bursă la cea mai prestigioasă școală de afaceri din Europa de Sud-Est

6 min citire
0
0
502

MBA (Master of Business Administration) reprezintă un standard de educație de business în lume, programul fiind o etapă importantă pentru oricine înțelege valoarea dezvoltării continue în mediul personal și profesional. De asemenea, un aspect foarte important al MBA este că leagă practica de teorie, un lucru foarte folositor pentru viitoarea dezvoltare în lumea afacerilor.

text de Revista Cariere

Tocmai de aceea, școala de top din regiune, COTRUGLI Business School, acordă, pentru al doisprezecelea an consecutiv, Bursele Executive MBA and MBA studenților care pun preț pe investiția în cunoștințe și care conștientizează necesitatea networking-ului în dezvoltarea carierei profesionale.

Această instituție face parte din cele 2% cu acreditare AMBA (Association of MBA’s), reunind studenți de succes, dar și lectori și experți (în acest moment reunește 1.800 studenți și Alumni).

Profilul studentului de la o asemenea instituție arată astfel: studenții au în medie o experiență profesională de minim de 5 ani (MBA) și 15 ani (EMBA). Apoi, mai mult de 70% dintre studenți sunt în poziții manageriale în companii mai mari sau mai mici din regiune. Printre altele, COTRUGLI are participanți cu 15 nationalități, din care 39% sunt femei, media de vârstă fiind 35 de ani pentru EMBA și 30 de ani pentu MBA.

O perioadă foarte dinamică

Școala mizează pe unele din marile avantaje ale MBA: schimbă modalitatea de a gândi și de a raționa și dezvoltă auto-educația, aspect crucial pentru a lua decizii corecte și pentru a progresa în carieră.
MBA mai înseamnă multă muncă, într-o perioadă foarte dinamică din viața oamenilor. Teme de citit, scris, teste, examene, discuții și munca în echipă – toate înseamnă timp pe care mulți nu îl au și toate acestea afectează munca, familia sau orice altă relație din viața privată.

Foarte mulți nu sunt dispuși să renunțe la acest aspect, de aceea doar unul din 200 manageri termină un MBA. Din acest motiv, oricine este dispus să investească în noi cunoștinte, networking, carieră și dorește să devină un lider, poate aplica la Bursele COTRUGLI, în valoare de 200 000 Euro: http://scholarships.cotrugli.org/romania/


Informații importante pentru cine dorește să aplice

În acest an COTRUGLI ofera Burse MBA și  EMBA in valoare de 200.000 Euro. Cine are  un minim de 5 ani experiență poate aplica pentru bursă. Taxa de înscriere în programul EMBA este 18.000 euro+TVA, iar școala acordă o bursa full, 5 burse cu 50% discount și câteva burse cu 30% discount.
Cine are un minim de 3 ani experiență profesională, a terminat facultatea și vorbește bine engleza, poate aplica pentru bursa MBA la COTRUGLI. Taxa de înscriere în program e de 10.000 euro+TVA, iar școala acordă o bursă full, 5 burse cu 50%  discount și câteva burse cu 30% discount.

Beneficiile COTRUGLI Business School:

Alumni
Cea mai mare rețea de business din Europa de Sud-Est, peste 1.800 membri care pot stabili contacte importante și valoroase de afaceri.

Acreditare
Doar 2% din școlile de afaceri din lume au acreditare AMBA și  91% din membrii AMBA notează calitatea școlii, a lectorilor și a programei cu calificative precum „Excelent” sau „Bine”.

Lectori de top
Lectorii  COTRUGLI Business School sunt renumiți ca experți și consultanți de top din întreaga lume, iar nota medie acordată de student este 9.15.

Flexibilitatea programului
Programul necesită o absență minimă de la job și o amortizare a investiției maximă, lucrând la propriile cazuri de idei de business. Orele de curs se țin de vineri până duminică, o dată pe lună.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Ce cred românii despre săptămâna de lucru de 4 zile

Conform Eurostat, în 2020, cele mai lungi săptămâni de lucru au fost în Grecia, Austria și…