Acasa Management Cum poate ajuta un software HR să creeze o legătură mai strânsă între managementul companiei și angajați

Cum poate ajuta un software HR să creeze o legătură mai strânsă între managementul companiei și angajați

8 min citire
0
0
681

Automatizarea este un pas important pentru fiecare afacere. O simplificare a fluxurilor de lucru, inclusiv a proceselor de resurse umane, prin digitalizare, aduce deopotrivă prudență cât și eficiență atât pentru angajator cât și pentru angajați. Departamentul de HR este din ce în ce mai cunoscut pentru rolul său important în crearea de valoare strategică pentru companie. În același timp, o importanță remarcabilă o are și tehnologia, respectiv software-ul de resurse umane.

Angajatorii folosesc software-ul de resurse umane pentru a-i ajuta pe angajați să dezvolte noi abilități și să progreseze în carieră. De asemenea, poate fi utilizat pentru a le urmări performanța, precum și pentru a lua la cunoștință orice problemă legată de locul de muncă. Softul HR ajută la gestionarea și înregistrarea datelor angajaților, obținerea de rapoarte standard, predefinite și ad-hoc, înregistrarea tuturor detaliilor referitoare la toate posturile din companie, gestionarea complexă și completă a proceselor de instruire, obținerea de avertismente programate cu privire la evenimentele viitoare. În același timp, ajută angajații să își completeze fișele de pontaj și să își planifice zilele libere.

UCMS by AROBS pune la dispoziția clienților programul de resurse umane True HR, care este o alternativă digitală la documentele tipărite care, până acum, încărcau birourile companiilor. Utilizarea True HR reduce substanțial procesarea pe hârtie a datelor, permite eficientizarea sarcinilor administrative aferente și reduce riscurile asociate.

„Un software HR este folosit de organizații pentru a gestiona multe aspecte importante legate de angajați și de experiența acestora la locul de muncă. Mergând pe premisa: angajații de azi vor fi liderii de mâine, am ales să dezvoltăm True HR, un soft menit să automatizeze procesele de management al resurselor umane. Prin intermediul acestui soft, angajații reușesc să se orienteze către obiectivele strategice relevante fără a irosi timpul pe activități birocratice”, a declarat Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS.

Managementul resurselor umane, de cele mai multe ori, este o sursă de sarcini repetitive și consumatoare de timp în orice companie. Un software de HR poate să simplifice multe dintre aceste procese, dar ajută și la crearea unei legături strânse între managementul companiei și angajați.

„Mai mult, un software HR este util pentru a-ți menține angajații actualizați cu toate măsurile impuse de legislația în vigoare, generând documente în acord cu aceste schimbări. Acest lucru este util atât pentru angajator cât și pentru angajați. De asemenea, avem opțiunea de True Portalul Angajatului. Prin intermediul acestui modul se oferă acces angajaților în contul lor personal, precum și în aplicația de pontaj pentru angajați. True Portalul Angajatului este un instrument eficient de comunicare între departamentul de HR și angajații companiei”, a adăugat Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS.

True HR este o soluție profesională pentru managementul resurselor umane care automatizează toate procesele specifice domeniului și facilitează recrutarea, administrarea și instruirea angajaților. Soluțiile de administrare personal True HR sunt eficiente pentru o mai bună funcționare a structurilor și pentru optimizarea proceselor din interiorul departamentelor.


Despre UCMS by AROBS

UCMS by AROBS este una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizării, cu o experiență de peste 25 de ani pe piața din România.

Peste 1.500 de clienți și parteneri folosesc cele două soluții software dezvoltate de UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll, atât direct, cât și prin intermediul partenerilor. Soluțiile UCMS by AROBS sunt menite să eficientizeze munca departamentelor HR și financiar la nivelul întregii companii, din industrii precum: banking, BIG4, BPO, IT, servicii medicale, producție, retail, automotive, mass-media și advertising, transport, servicii și construcții.

În prezent, compania dezvoltă soluții software integrate de management al resurselor umane și al salarizării pentru cinci verticale majore de business: Producție & Automotive, BPO, banking, retail, IT.

Printre principalii clienți ai companiei se numără: Brico Depot, BIG4, Mediafax, Siemens, Leroy Merlin, Romstal, CORA, JYSK, Volvo, Medicover & Synevo, Apex Team International, Intesa Sanpaolo Bank și mulți alții.

Din 2019, UCMS a intrat în portofoliul AROBS Transilvania Software, o companie cu capital românesc, specializată pe soluții IT încă din 1998. Cu timpul, AROBS Transilvania Software și-a extins activitatea în țări precum Belgia, Anglia, Germania, Ungaria, Indonezia și Republica Moldova, având peste 800 de angajați.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Management

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …