Acasa Agenda HR Asociația Conect lansează campania ,,Meriți 1 serviciu MAI uman!”

Asociația Conect lansează campania ,,Meriți 1 serviciu MAI uman!”

3 min citire
0
0
482

1 Mai este Ziua Internațională a Muncii, o zi în care celebrăm dreptul la muncă în condiții decente, la un job civilizat, neîngreunat de abuzuri și nedreptăți.

Cei mai mulți dintre angajații din România lucrează într-un sistem plin de hibe și abuzuri, în care șefii le fac programul de lucru și contractul de muncă după bunul lor plac, iar vocea lor nu înseamnă nimic. La acestea se adaugă ore suplimentare neplătite, sarcini care depășesc fișa postului, pauze prea puține și mult prea scurte, contracte abuzive etc.

Asociația Conect, prin intermediul Programului de Cooperare Elvețiano-Român, lansează ,,Meriți 1 serviciu MAI uman!”, a doua etapă a campaniei umbrelă „Servici’ ușor”.

Această campanie își propune să îi informeze pe angajați despre drepturile pe care le au și ce pot face pentru a și le apăra. În acest sens, a fost lansat mailul-verde@serviciusor.ro, unde angajații pot scrie pentru a primi consultanță pe probleme de muncă.

Vocea campaniei e actorul și muzicianul Cosmin Dominte (JAZZ 8), care a regizat spotul video și a compus/interpretat versurile care stau la baza acestuia.

Te poți alătura campaniei ,,Servici’ ușor” pe pagina de Facebook dedicată evenimentului. Mai multe detalii găsești și pe site-ul campaniei.

***,,Servici’ ușor” este o campanie a Asociației Conect, în parteneriat cu Solidar Suisse, CNS Cartel Alfa şi CNSLR Frăţia, Federația Sindicatelor din Comerț și Federația Sindicatelor din Construcții de Mașini „Înfrățirea”, în cadrul proiectului „Abordarea provocărilor generate de noua legislaţie a muncii şi a dialogului social în România”, prin intermediul Programului de Cooperare Elvețiano-Român.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Intră în competiția celor mai bune campanii de Employer Branding din România

Employer Branding Awards, competiția națională dedicată campaniilor și proiectelor de empl…