Acasa Planeta HR Aproape 300 de milioane de oameni își vor pierde slujbele în următorii 10 ani. Cui îi aparține declarația

Aproape 300 de milioane de oameni își vor pierde slujbele în următorii 10 ani. Cui îi aparține declarația

1 min citire
0
0
475

Jumătate din locurile de muncă vor dispărea în următorii 20 de ani, iar aproape 250 de milioane de oameni își vor pierde slujbele în următorii 10 ani, a declarat Charles Handy într-o conferință dedicată oamenilor de afaceri.

Handy, recunoscut la nivel internațional ca un adevărat guru al managementului, a mai spus că soluția supraviețuirii stă în capacitatea de a reinventa paradigma deja existentă.

“Soluția e o schimbare radicală, să ai curajul să pornești pe un drum nou, un drum care va fi diferit de cel existent. Avem nevoie de o nouă paradigmă care să ne ofere o altă perspectivă asupra viitorului HR-ului, dar și asupra zonei de business, în general.”, a declarat Charles Handy.

Handy a mai spus că departamentele de HR și companiile trebuie să se reinventeze din timp, pentru a anticipa provocările viitorului. El l-a dat exemplu pe Steve Jobs, care – până să dea lovitura cu Apple – a încercat diverse formule (mai mult sau mai puțin inovative) de businessuri.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Planeta HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Ce cursuri poți urma în 2024 pentru a-ți dezvolta afacerea

Dezvoltarea profesională este o constantă importantă pentru orice persoană care urmărește …