Acasa Staffing Cele mai importante provocări din zona de business sunt la Sales Team UPgrade 2018

Cele mai importante provocări din zona de business sunt la Sales Team UPgrade 2018

5 min citire
0
0
451

Trăim într-o eră digitală, în care tehnologiile au modificat diferite metode tradiționale de marketing și continuă să facă acest lucru. Niciodată nu este prea târziu pentru inovație și schimbare, în orice domeniu, cu atât mai mult în cel al vânzărilor, și tocmai de aceea este necesar un upload permanent al cunoștințelor și experiențelor.

Revista CARIERE organizează cea de-a treia ediţie a evenimentului Sales Team UPgrade, în data de 15 martie 2018, la Hotel Crowne Plaza din Bucureşti.

Astfel, în cadrul evenimentului se vor prezenta strategii pentru îmbunătățirea rezultatelor în vânzări și soluții necesare performanței individuale și de echipă. Acesta abordează cele mai importante provocări din zona de business. Sales Team Upgrade aduce în prim-plan modificările apărute în era digitală care anunță schimbări majore în departamentul de vânzări.

Conferința se va deschide cu un panel ale cărui subiecte sunt concentrate pe performanţa oamenilor de vânzări, pe felul în care se adaptează organizațiile de vânzări la schimbările din piață, dacă se modifică departamentul de vânzări și cum pot profita profesioniștii din vânzări de revoluția informațională, care este profilul consumatorului și profilul vânzătorului în Era Digitală.

Speakeri, detalii, workshopuri

Printre speakeri se numără Marius Decuseară Brandenburg (Managing Partner Trend Consult), Andrei Dunuță (Co-Fondator, SELFTRUST Academy), Adrian Florea (Business Advisory Trend Consult), Cezar Gumeni (Senior Consultant – EVOLUTIV Consultants Network) și alții.
În cadrul evenimentului vor avea loc trei workshopuri desfășurate în paralel:

Building a Strong Sales Culture– Workshop susținut de Adrian Florea, Business Advisory Trend Consult. În cadrul acestuia se vor discuta modalități de evaluare a culturii echipei de vânzări, surse ale performanței și blocaje, evaluarea potențialului de dezvoltare pe termen lung, practici curente în echipa de vânzări, stiluri de vânzare și mituri.

Your sales speech: How to sell your ideas? – Workshop susținut de Andrei Dunuță, Co-Fondator Selftrust Academy

SIMSales– Workshop de simulare playful a procesului de vânzare, susținut de  Cezar Gumeni, Senior Consultant Evolutiv Consultants Network. Participanții vor simula întregul proces al vânzării, dezvoltarea relațiilor și luării deciziilor și se vor întrece pentru cel mai bun scor al eficienței. Vor învăța să construiască și să dezvolte relații durabile cu clienții, să identifice factorii de succes pentru fiecare din cei 7 pași ai vânzării, să optimizeze comunicarea cu clienții pentru maximizarea rezultatelor vânzării.

Audienţa va fi formată din aproximativ 100 de manageri de vânzări cu putere de decizie şi impact direct asupra performanţei companiilor din care fac parte. Participanții se vor bucura de o experienţă de învăţare şi relaţionare de calitate, cu prezentări, sesiuni interactive şi workshopuri orientate către creşterea performanţei echipei de vânzări.
Partenerii evenimentului sunt Trend Consult, Self Trust Academy, Evolutiv Consultants. Partenerul  anual este Romanian Software.

Va invitam să urmăriți ultimele actualizări pe www.salesteamupgrade.ro.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Staffing

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Benoît CHERRÉ: Autenticitatea ca ideal etic în situații provocatoare

În universul provocărilor etice, managerii de resurse umane (HR) se află adesea la interse…