Acasa Training Ce abilități îți vor trebui în 2030 ca angajat în domeniul HR și nu numai

Ce abilități îți vor trebui în 2030 ca angajat în domeniul HR și nu numai

3 min citire
0
0
723

Lumea muncii se schimbă – iar unele locuri de muncă se schimbă mai repede decât altele. Potrivit ultimelor cercetări, în curând abilitățile pe care le deținem vor fi cele care vor spune cât de buni suntem. Dar care sunt aceste aptitudini și abilități și cum putem să ne asigurăm că ținem pasul cu vremea care este într-o continuă schimbare? Despre provocările ce stau în fața noastră și despre instrumentele necesare pentru a le aborda, se va discuta miercuri, 3 octombrie 2018, la Hotel Novotel București, începând cu orele 08.30 în cadrul evenimentului Business Summit for HR. Future of Skills. Employment in 2030.

Evenimentul este dedicat liderilor din Business si HR care sunt preocupați de construirea unei relații de succes, pe termen lung, între HR & Business.

Ai putea fi printre cei 375.000.000 de oameni nevoiți să învețe o nouă meserie pentru a rămâne pe piața muncii în următorii zece-doisprezece ani.

  • care va fi impactul automatizării? pozitiv și negativ;
  • care sunt scenariile posibile ale creșterilor pe piața muncii?
  • or să fie destui angajați?
  • cum se modifică salariile și aptitudinile în condițiile automatizării?
  • cum va fi afectată productivitatea în era inteligenței artificiale? cum facem tranziția?

Acestea de mai sus sunt câteva dintre întrebările la care organizatorii evenimentului și-au propus să răspundă pe 3 octombrie. Cele mai noi și de încredere predicții pe tema automatizării examinează munca și joburile care se preteazăla automatizare până în 2030, dar și joburile noi care se vor naște ca urmare a automatizării. Vor căuta răspunsuri împreună cu invitații și cu absolvenții promoției CIPD The Game-Changers 2018.

Printre speakerii evenimentului se numără Ciprian Stănescu, Ashoka Romania, Mihnea Spătaru, APS Romania, Denisa Homoc, Anritsu, Laura Ciobotaru, KPMG, Diana Misa, OTP Bank, Sorin Voicu, BRD, Ciprian Arhire, CIPD, Steven D’Souza. Roxana Mocanu, Chief Game-Changer Noosfera va fi cea care va deschide conferința.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului şi cum te poți înscrie găsiți pe pagina oficială.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Training

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …