Acasa Staffing Care sunt cuvintele care-ți pot propulsa anunțul de angajare în topul celor mai accesate

Care sunt cuvintele care-ți pot propulsa anunțul de angajare în topul celor mai accesate

2 min citire
0
0
572

Atunci când accesezi o platformă de recrutare și ești în căutarea unui job, pe majoritatea găsești un câmp unde trebuie să completezi un cuvânt cheie sau o combinație de cuvinte pentru a obține căutări relevante pentru tine. Recent, o platformă de recrutare a realizat un studiu despre acest subiect și mai jos vă prezentăm câteva dintre cele mai folosite cuvinte cheie în anul 2021 în procesul de căutare a unui loc de muncă.

Printre cele mai utilizate cuvinte cheie se regăsesc inginer, remote/acasă, part time, șofer, contabil, economist, asistent medical, agent vânzări, asistent manager sau manager.

Ca o noutate a acestui an, printre domeniile căutate s-a enumerat și HoReCa, domeniu ce s-a confruntat cu un deficit istoric de personal în ultima perioadă. Joburi precum bucătar, ospătar sau barman s-au bucurat de un număr crescut de căutări.

În teorie, cuvintele folosite pentru a căuta un loc de muncă ar trebui să reflecte fie pregătirea ta profesională, fie experiența, abilitățile sau interesele tale legate de programul de lucru, pentru a restrânge listele de locuri de muncă și pentru a le găsi pe cele care ți se potrivesc.

Cuvintele cheie mai sunt importante și în redactarea CV-ului sau la interviul de angajare. Pentru detalii despre acestea accesați www.revistacariere.ro.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Staffing

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Dezvoltarea brandului de companie și de angajator cu ajutorul internetului și al rețelelor de socializare

Strategiile de marketing joacă un rol crucial în determinarea succesului unei companii. El…