Acasa Agenda HR Burse pentru Programul de Executive MBA la COTRUGLI Business School

Burse pentru Programul de Executive MBA la COTRUGLI Business School

7 min citire
0
0
499

COTRUGLI Business School va acorda 6 burse celor mai buni manageri din România,  pentru programul de Executive MBA acreditat international. Acest proiect de Responsabilitate Sociala este creat pentru a ajuta managerii să primească educaţie profesională la o şcoală de top din Sud-Estul Europei. În afară de România, COTRUGLI atrage studenţi din Austria, Bulgaria, Bosnia şi Herzegovina, Croaţia, Serbia, Macedoina, Muntenegru şi Slovenia.

COTRUGLI acordă cinci burse parţiale şi o bursă totală EMBA, cu o valoare totală de 63,000 EUR. Aplicaţiile sunt acceptate până pe 27 mai 2016. Cerinţele minime pentru a aplica la programul de Executive MBA sunt:

  • Diplomă Universitară,
  • Cunoştinţe solide în limba engleză,
  • Cel puţin 5 ani de experienţă managerială.

Pogramul EMBA deţine acreditare internaţională a AMBA association şi livrează educaţie profesională de business. Acest tip de acreditare este dată doar şcolilor cu prestigiu din lume : INSAED, IMD, London Business School, ESCP Europe, Bocconi şi altele.

Programele COTRUGLI MBA reunesc manageri şi lideri din toată regiunea din Sud-Estul Europei. Pe lângă experienţa şi calităţile profesorilor de top, experienţa şi diversitatea studenţilor îmbogăţesc cunoştinţele acumulate prin schimbul de idei de business, sfaturi şi lucruri practice. Este o ocazie excelentă de a urma un program unde îţi poţi împărtăşi ideile, experienţa şi cunoştinţele împreună cu lideri din întreaga regiune.

Structura participanţilor în comparaţie cu poziţiile lor în companii mici şi medii arată că 70% din studenţi sunt în poziţii manageriale, ca directori sau antreprenori. Participanţiii nu sunt doar oameni de afaceri, provin şi din industrii precum cele farmaceutice, construcţii, inginerie, IT, telecomuncaţii, FMCG şi multe altele.

Numărul total de participanţi ce au terminat programele de MBA ale COTRUGLI se ridică la 1.600, iar printr-o serie de evenimente şi activităţi precum Întâlniri Alumni, Forumuri, evenimente sportive, evenimente sociale, călătorii evenimente de networking, participanţii au posibilitatea să îşi mărească sfera de relaţii local şi în regiune, să creeze prietenii pe viaţă împreună cu colegii lor.

De ce programul de EMBA este o bună decizie în cariera profesională?

„Timp de peste 14 ani am creat şi implementat programe de trainingşi dezvoltare în companii multinaţionale. Am învăţat şi colaborat cu traineri din Europa, Africa de Nord şi America de Nord. Bursa COTRUGLI pe care am început-o în Decembrie 2014 a însemnat pentru mine primul pas spre o aventură multiculturală extraordinară. Fiecare modul, fiecare profesor şi coleg îmi aduce aminte de potenţialul fantastic de creativitate din fiecare dintre noi, potenţial ce îl putem folosi  în comunitatea noastră, parteneri, familie şi prieteni”, spune Diana Maietec, Porta KMI Romania, HR Manager 

„COTRUGLI Business School reprezintă Şcoala Vieţii, o masă rotundă a cunoaşterii, o provocare continuă pentru dezvoltarea mea personală şi profesională”, afirmă Anca Bodolan, Terapia Ranbaxy, Comp&Ben Supervisor.

„Programul EMBA al COTRUGLI Business School mi-a dat posibilitatea sî îmi înbunătăţesc cunoştinţele de business şi să înţeleg noile practici şi concepte comerciale de pe piaţă. Experienţele variate, backround-ul colegilor mei au înbunătăţit mediul de lucru iar discuţiile aprinse au fost o provocare pe lângă materialul de curs. Posibilitatea de a conduce o cercetare academică spre un topic pertinent de business a adăugat valoare directă angajatorului meu, iar misiunea dă posibilitatea studenţilor de a trece de la teorie la practică într-un mediu de afaceri internaţional. Programul de EMBA m-a provocat să îmi întind “muşchii de învăţare” şi să fie o investiţie profitabilă”, spune Adrian Aanei, Eldon Romania, Business Unit Manager.

<<Cerul este limita >> – toţi cunoaştem acest citat. După programul EMBA al COTRUGLI, acesta nu mai este un citat, aceasta este adevărata mea viată.  Acest EMBA a fost despre iubire. Iubirea pentru ceilalţi, pentru comunitate, pentru familie şi faptul că a fi un adevărat profesionist înseamnă că întotdeauna trebuie să dăruieşti mai mult”, susţine Teodor Stefan Galea, Colt Technology Services, Telesales Director – Europe

Mai multe povesti de success si experiente international ale studentilor din COTRUGLI puteţi găsi aici .

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa atena.enea
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Munca de acasă, un nou trend de flexibilizare a relaţiilor de muncă

Nevoia angajatorului modern de a apela la opţiuni cât mai flexibile de utilizare a resurse…