Acasa Agenda HR BACK2BUSINESS International Networking Event: Shaping Global Business Partnerships in Bucharest

BACK2BUSINESS International Networking Event: Shaping Global Business Partnerships in Bucharest

2 min citire
0
0
619

Suntem încântați să anunțăm evenimentul internațional de networking BACK2BUSINESS, o întâlnire prestigioasă concepută pentru a forma și întări legăturile de afaceri la nivel global. Evenimentul este programat în data de 7 noiembrie la Pentagon Events Center, București.

Cu o prezență excepțională în metropole precum Dubai, Sydney, Barcelona, Buenos Aires, Mexico City și Istanbul, BACK 2 BUSINESS a devenit un proiect-cheie de networking. Din 2016, evenimentul a adus laolaltă lideri din mediul de afaceri, antreprenori și echipe de Comerț Guvernamental și Ambasade, atrăgând participări considerabile și diverse în edițiile anterioare – 750 de participanți în București și respectiv 450 în Cluj-Napoca. Suportul din partea diverselor Camere de Comerț și al comunităților sau asociațiilor internaționale de afaceri de renume i-a consolidat poziția pe arena internațională de business.

Anul acesta, evenimentul oferă participanților spații dedicate conversațiilor B2B, pentru discuții focalizate și profitabile, o platformă de înregistrare și informații și numeroase oportunități pentru stabilirea de conexiuni internaționale inestimabile.

„În esența sa, BACK 2 BUSINESS nu este doar un eveniment de networking, ci un simbol puternic al creșterii și transformării parteneriatelor de afaceri și realizarea de oportunități fără egal. Evenimentul a generat nenumărate povești de succes și continuă să favorizeze apariția ideilor inovatoare, parteneriatelor și oportunităților de investiții. Vă invităm să vă alăturați nouă și să modelăm împreună următorul capitol al conexiunilor de afaceri internaționale.” – Crina Diculescu, Fondatoare și Partener Executiv al Dynamic Business Connections.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Agenda HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Ce cred românii despre săptămâna de lucru de 4 zile

Conform Eurostat, în 2020, cele mai lungi săptămâni de lucru au fost în Grecia, Austria și…