Acasa Planeta HR „Arval, a place for people in action”

„Arval, a place for people in action”

7 min citire
0
0
568

Articol de Daniela Vodă

Alături de comunitatea Arval Human Resources și prin munca rezultată în urma unor focus group-uri din diferite țări, compania Arval a lucrat la crearea unei platforme pentru angajați, prin care să le ofere acestora resursele de care au nevoie pentru: 

  • A veni proactiv cu idei noi: Îi încurajăm pe oamenii dinamici (Stimulating people in action). Arval crede în adoptarea unei mentalități de start-up și în folosirea metodologiei agile pentru a reuși să depășească, astfel, cu succes provocările apărute în calea mobilității viitorului, prin găsirea unor soluții inovative și sustenabile pentru clienții săi.
  • A face performanță: Îi susținem pe oameni în a acționa (Empowering people in action).

Prin sarcini complexe și diverse, angajații Arval dobândesc responsabilitate deplină, agilitate și un nivel ridicat de autonomie, într-un mediu sinergetic ce încurajează spiritul de echipă și o atitudine deschisă. Transformarea digitală este antrenată de patru elemente:

  • Tehnologie – Tehnologia potrivită pentru angajații potriviți.
  • Utilizarea instrumentelor digitale – Instrumentul potrivit pentru scopul adecvat.
  • Mobilitate – Permite echipei să acceseze baza de date Arval, sistemele și instrumentele digitale oricând și de oriunde.
  • Mindset – Dezvoltarea unei aculturații digitale a angajaților pentru a facilita transformarea digitală, inclusiv la nivel de satisfacție și productivitate în rândurile angajaților.
  • A crește: Îi inspirăm pe oamenii activi  (Inspiring people in action). Dezvoltarea unor competențe noi, organizarea unor traininguri specifice pentru a îmbunătăți anumite aptitudini (Arval Talent Care Programme) și crearea de oportunități pentru promovarea în interiorul companiei. The One Arval Academy are un rol important în furnizarea unor traininguri adecvate pentru angajații Arval și dezvoltarea unei culturi puternice de învățare.

Acest program global, care poate fi adaptat cu succes pe plan local, a apărut ca răspuns la nevoia din ce în ce mai mare de integrare a angajaților într-o platformă unde ei să fie puși în valoare.

Comunitatea Arval este mândră că oferă angajaților posibilitatea de a evolua cu succes într-un mediu dinamic, atât pe plan local, cât și internațional. Ne asumăm să lucrăm cu toții pentru a transforma această companie într-un loc potrivit în care să evoluezi profesional, să generezi idei inovative și să fii un om de acțiune, spune Daniela Vodă, HR Manager, Arval România.

Platforma recent lansată, EMPLOYEE VALUE PROPOSITION, este un instrument ușor de folosit, intuitiv și adaptat nevoilor angajaților. Sunt utilizate tehnologia și instrumentele digitale, deoarece acestea sunt deja parte din viețile angajaților. De asemenea, platforma a fost gândită pentru a permite echipei să acceseze ușor atât baza de date a companiei, cât și instrumentele și sistemele digitale Arval, oricând și de oriunde în lume.

În plus, platforma este concepută pentru a oferi posibilitatea de creștere a angajaților prin traininguri specifice de care ei au nevoie în anumite momente ale carierei. Platforma poate fi accesată de angajați și atunci când caută oportunități pentru promovare în interiorul companiei.

În câteva cuvinte, este o platformă puternic digitalizată, intuitivă și gândită astfel încât fiecare angajat să o poată utiliza pentru propriile nevoi profesionale. Compania Arval este parte din grupul BNP Paribas și este specializată în leasing operațional full service pentru vehicule.

Arval le oferă clienților săi – corporații mari internaționale și IMM-uri – soluții personalizate ce optimizează mobilitatea pentru angajații acestora și externalizează riscurile asociate cu administrarea unei flote.

Compania are, la nivel global, peste 7.000 de angajați într-o rețea de 29 de țări. În România, echipa a crescut de la 18 la peste 60 de persoane în aproximativ 6 ani.

danielavodaArticol de Daniela Vodă,

HR Manager Arval România

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Planeta HR

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Explorează cele mai noi tendințe și strategii în HR la Employer Branding Conference 2024

Într-o perioadă caracterizată de schimbări rapide și imprevizibile în societate, relația d…