Acasa Staffing 5 modalități cu ajutorul cărora poți economisi bani rapid

5 modalități cu ajutorul cărora poți economisi bani rapid

5 min citire
0
0
662

Deși nu poți avea control asupra economiei, îți poți totuși controla acțiunile. Atunci când vine vorba despre gestionarea banilor, începutul este mai dificil. În acest articol vom trece în revistă câțiva pași pe care îi poți urma pentru a economisi mai mulți bani și cu ajutorul cărora poți dezvolta o strategie simplă și realistă, potrivită nevoilor tale financiare.

Separă dorințele de nevoi și evită creditele bancare

Chiar ai nevoie de acel telefon de ultima generație? Atunci când începi să economisești, ar trebui să te gândești în primul rând la lucrurile de strictă necesitate. Folosirea unui credit bancar pentru plătirea facturilor nu face decât să mărească sumele datorate în lunile viitoare.

Fă-ți un buget pentru economii

Începe prin a calcula suma pe care o cheltui în decurs de o lună. Odată ce ai făcut acest lucru, poți începe să-ți organizezi cheltuielile înregistrate. Aceste cheltuieli ar trebui să se potrivească cu venitul tău, astfel încât să poți planifica și reduce banii risipiți în exces. Suma de bani rămasă în urma economiilor făcute păstreaz-o într-un depozit bancar. Sfat: urmărește să economisești între 10 și 15% din venit.

Găsește o metodă de reducere a cheltuielilor

Identifică elementele neesențiale pe care cheltui banii, precum mesele dese în oraș. În plus, anulează abonamentele pe care nu le mai utilizezi și care se reînnoiesc automat. Stabilește să mănânci în oraș doar o dată pe lună. Este foarte important să te controlezi în fața cumpărăturilor impulsive. Dacă simți nevoia să-ți achiziționezi un lucru care nu îți este neapărat necesar, mai așteaptă câteva zile. Această dorință se va stinge de la sine.

Utilizează site-uri web de comparare a prețurilor

Site-urile web de comparare a prețurilor îți permit să compari sute de produse și te ajută să-l alegi pe cel mai potrivit bugetului tău. Indiferent că vrei să cumperi o mașină de spălat sau un produs cosmetic, aceste site-uri îți vor arăta diferențe reale între cei mai ieftini și cei mai scumpi furnizori.

Obține o ofertă mai bună pentru abonamentul tău de telefonie mobilă

Există mii de oferte pentru abonamente telefonice, așa că poate fi destul de dificil să o găsești pe cea mai bună pentru tine. Cu toate acestea, ia legătura cu toți furnizorii de telefonie mobilă și cere-le oferte potrivit nevoilor tale, compară-le și ia o decizie.

Sursă foto: Shutterstock

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Marilena
Incarcati mai multe in Staffing

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Leadership Reset: Accelerarea schimbării și noi frontiere. Ce ne forțează limitele?

Evenimentul Leadership Reset, organizat de Revista CARIERE și MMM Consulting în data de 6 …