Acasa Editorial Viitorul HR-ului începe pe băncile facultăţii

Viitorul HR-ului începe pe băncile facultăţii

3 min citire
0
0
102
băncile facultății

HR-ul nu mai este doar despre recrutare și salarizare – este și despre strategie, impact organizațional și inovație. Iar această schimbare începe din sălile de curs, de pe băncile facultății.

Pentru această ediție, am stat de vorbă cu profesioniști din HR care aleg să își ducă expertiza dincolo de sălile de ședințe – și să o aducă în sălile de clasă. Pentru că înțeleg că viitorul HR-ului depinde de generația care vine din urmă. Și pentru că știu că, fără un parteneriat real între mediul academic și cel de business, decalajul dintre teorie și realitatea pe piața muncii va continua să crească.

Constantin Pescaru, Editor Coordonator Revista HR Manager

Pentru ei, actul predării este despre a crea un spațiu de învățare reală, unde viitorii profesioniști în HR înțeleg cum să navigheze schimbările, cum să adapteze tehnologia la oameni și cum să transforme organizațiile în locuri mai bune. Este o responsabilitate enormă, dar și o investiție pe termen lung – în oameni, în companii și în viitorul unei meserii care depinde, într-un mod fundamental, de capacitatea de a anticipa și de a modela schimbarea.

Liderii de HR care predau astăzi la universități nu doar că își extind influența dincolo de granițele companiilor lor, ci contribuie activ la transformarea acestui domeniu. Pentru că reușesc să creeze punți între generații, modelează mentalități și pregătesc terenul pentru un domeniu de activitate mai matur, mai agil, mai uman.

Viitorul HR-ului se scrie azi, de cei care au curajul să dea ceva mai departe.

Așadar, întrebarea pe care ar trebui să ne-o punem cu toții este următoarea: alegem să fim spectatori sau alegem să ne implicăm?


Foto: ID 79849284 © Monkey Business Images | Dreamstime.com

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Pescaru Constantin
Incarcati mai multe in Editorial

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Planificarea forței de muncă în 2025. Adaptarea la modele hibride și la strategii orientate spre viitor

Planificarea forței de muncă în 2025 nu mai este doar o necesitate operațională – este o p…