Acasa Editorial Impactul tehnologiei în era muncii în sistem hibrid

Impactul tehnologiei în era muncii în sistem hibrid

6 min citire
0
0
1,160

Munca în sistem hibrid a devenit o realitate a zilelor noastre. Un rol important pentru această transformare l-a jucat tehnologia, care a fost un adevărat „deschizător de granițe”. Discutăm toate avantajele, găsim soluții la provocări și dezbatem evoluția acestui tip de muncă în cel mai recent număr al Revistei HR Manager.

Despre „Avantajele muncii hibrid și rolul tehnologiei ca deschizător de granițe”am vorbit cu Adrian Florea, CEO certSIGN care a povestit că „nu doar că am putut folosi diverse instrumente și aplicații pentru a muta acasă activitatea de la birou, dar această schimbare a permis atât angajaților, cât și companiilor să-și «întindă aripile» spre candidați sau joburi chiar în afara țării, fără să fie nevoie să-și schimbe locația actuală”.

Roxana Mocanu, Assoc CIPD, EMCC Global Mentoring Programme Manager, Chief Game-Changer Officer, Noosfera, The GC Index® Master Partner, CIPD Study Centre Director, Coaching Mentoring International, ne vorbește despre munca flexibilă în materialul „Remote work. No filter.

Daniel Stăncescu, Asociat, Practica de Dreptul Muncii, NNDKP, ne aduce informații la zi din punct de vedere legal în materialul „Despre strategiile de întoarcere la birou”.

În rubrica HR SPECIAL am discutat am dezbătut necesitatea și impactul flexibilității in muncă cu Andrei Crețu, cofondator și CEO Pluria. Sunt întrebări care circulă în mediul de business, așa că am încercat să le răspundem împreună cu Mihai Găvan, Global Strategic Alliances Director, TotalSoft. Despre „Importul de angajați din străinătate care pote fi o soluție pentru piața muncii din România” am discutat cu Cristian Huzau, Country Manager, Gi Group România. O nouă abordare a muncii pune în atenția noastră scenariul „Smart work is the way we work”. Despre acest aspect am vorbit cu Luminița Florea, Director People & Culture Philip Morris România.

Subiectul central al secțiunii HR Q&A a fost „cum asiguri coeziunea !i incluziunea într-o echipă care lucrează hibrid”. Am dezbătut acest subiect cu Alina Gamauf, Board Member Carrefour România, Ana Petcu, HR Manager Interbrands Orbico, Monica Daliu, Regional Head of People, Central Europe, Endava, Lucia Iliescu, Head of HR Country Romania Continental, Cătălina Mușat, HR Director Metropolitan Life, Cristina Mancaș, Vicepreședinte Resurse Umane Schneider Electric Europa de Sud-Est, Carmen Avramescu, Human Resources Senior Director TenarisSilcotub și Crina Ilie, Vice-President of Human Resources Genpact.

„Când ceva pare insurmontabil, în 95% din cazuri există o rezolvare” – așa consideră Cosmin Georgescu, CEO ClusterPower, în materialul rubricii CEO’s VOICE.

HR TRENDS ne prezintă materialul „Muncim ca să trăim sau trăim ca să muncim?”. Ed Zitron, CEOul firmei americane de relații cu publicul EZPR susține că „Să muncești pe brânci nu înseamnă neapărat că vei avansa în carieră; de multe ori înseamnă, de fapt, să lucrezi în plus pentru un șef nepăsător“.

Vă invităm să răsfoiți paginile celui mai recent număr al Revistei HR Manager pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în materie de Resurse Umane și ultimele tendințe în muncă.

Acest material reprezintă prezentarea Revistei HR Manager cu numărul 71.

Pentru a accesa un preview, click aici.

Pentru abonare, click aici.

Comentarii

Incarcati mai multe articole similare
Incarcati mai multe dupa Revista HR Manager
Incarcati mai multe in Editorial

Lasă un răspuns

Verificati De asemenea

Tendințe HR în era post-pandemie. Viitorul muncii hibride și flexibilitatea la locul de muncă

Pandemia globală COVID-19 a adus schimbări majore în toate aspectele vieții, inclusiv în m…