Planeta HR — 13 October 2015

HR in Shared Services & Outsourcing Forum 2015, primul eveniment dedicat exclusiv specialiștilor  de resurse umane din domeniul serviciilor profesionale de externalizare din România va fi organizat de The Diplomat – Bucharest, pe 28 octombrie la Hotel InterContinental București.

Serviciile externalizate în România se confruntă cu provocarea de a identifica  resursele umane adecvate. În ultima perioadă, acest segment a cunoscut o creştere  anuală de 2 cifre iar  resursele umane sunt un factor cheie în operaţiunile de menţinere a costurilor în această industrie. De aceea liderii din industrie sunt preocupați să găsească noi modalităţi de capitalizare a resurselor care să demonstreze un ROI asumat şi adecvat şi care să genereze beneficii suplimentare, cum ar fi creșterea organizațională, eficiență, performanță și satisfacția clientului.

HR in Shared Services & Outsourcing Forum 2015 reunește investitori în serviciile pentru afaceri, precum SSC, ITO, BPO, personalităţi academice şi reprezentanţi ai autorităţilor, într-un prim demers de a discuta și a descoperi noi instrumente, strategii și soluţii pentru dezvoltarea, implementarea și optimizarea resurselor umane în domeniul externalizării serviciilor.

Subiectele abordate vor fi:

• Dezvoltarea parteneriatelor între companii și instituții academice, cu accent pe colaborări în activităţile de afaceri
• Prioritizarea bugetelor şi a obiectivelor de afaceri în resursele umane
• Modele de livrare a serviciilor HRSS, analiză predictivă, comunicare organizaţională şi personal

  • Utilizarea noilor tehnologii, actuale și emergente, aplicaţii mobile destinate specialiștilor de resurse umane
    • Optimizarea proceselor de planificare în resursele umane, implementările tehnologice și parteneriatele academice
    • Indicatori de performanţă în HR, valoarea resurselor umane
    • Noi strategii de identificare, dezvoltare şi păstrare a talentului în cadrul organizaţiei.

 

 

Comentarii

Share

About Author

atena.enea

(0) Readers Comments

Leave a Reply