Agenda HR — 18 January 2018

Avon Cosmetics România anunţă un nou manager general. Andreea Moldovan revine după 6 ani în ţară.

andreea moldovanÎncepând cu 1 ianuarie, Andreea Moldovan, unul dintre cei mai apreciaţi executivi, cu o carieră la nivel internaţional, devine General Manager AVON Cosmetics România.

Ca urmare a rezultatelor din cei 20 de ani şi a poziţiei AVON România în portofoliul global, prin noul rol Andreea Moldovan preia şi conducerea unei noi regiuni AVON formată din România, Republica Moldova, Bulgaria, Albania şi Macedonia.

Şi-a început cariera în 1998 ca director de vânzări în Cluj-Napoca, au urmat rolurile de director naţional de vânzări în Maroc şi România, fiind apoi director regional de vânzări pentru Europa de Est.

În ultimii 5 ani a condus operaţiunile din Cehia, Slovacia, Finlanda, Estonia, Lituania și Letonia.

„Mă bucur că preiau acest rol, nu doar pentru că m-am întors acasă, ci şi pentru că România a fost de multe ori dată exemplu de bune practici la nivel global. Crearea acestei noi zone de business ne va oferi încă o oportunitate să punem regiunea pe harta performanţelor în Avon.”, a spus Andreea Moldovan.

Valoarea totală a operaţiunilor coordonate la nivelul noii regiuni depăşeşte 150 milioane de dolari.

Noul manager general este a doua româncă expat care se întoarce în România, după ce acum un an, Angela Creţu, a revenit în ţară pentru a conduce operaţiunile din 19 pieţe, în rolul de Group Vice President Avon Central Europe.

Numirea Andreei Moldova vine după promovarea lui Răzvan Diraţian, cel care condus afacerea din România peste 8 ani, în prezent, în rol de General Manager Avon Filipine, o piaţă de top AVON, aflată în top 5 la nivel global.

Citește și:

Răzvan Diraţian, General Manager Avon Filipine: ,,Investiţiile în programele de dezvoltare serioase, dar şi într-o politică flexibilă de lucru, vor fi foarte vizibile în următorii ani”

Comentarii

Share

About Author

Revista HR Manager

(0) Readers Comments

Leave a Reply