Agenda HR — 15 March 2017

Comunicare mai ușoară și productivitate crescută. Misiune imposibilă sau o nevoie imediată?

Te invităm marți, 21 martie, la “Digital Transformation Day – Empower you employees” să descoperi răspunsul la aceste întrebări în cadrul unui eveniment organizat de Microsoft Romania. Evenimentul va avea loc la Hotel InterContinental, începând cu ora 13:00 și va fi structurat pe trei secțiuni:

SESIUNE HR
Managerii de HR vor putea analiza cât de productivi sunt angajații români față de cei din alte țări și în ce măsura tehnologia influențează creșterea productivității, în special când au la dispoziție automatizări inteligente și cele mai simple metode de colaborare.
SESIUNE BUSINESS
Specialiști din marketing, vânzări, servicii clienți și financiar vor descoperi cum remodelarea metodelor de colaborare, instrumentele moderne de comunicare și implicare a clienților, cât și analiza datelor și folosirea lor pentru un avantaj competitiv sunt elementele cheie în atingerea succesului.
SESIUNE IT
Profesioniști din IT vor putea afla care sunt cele mai noi metode de abordare a amenințărilor moderne de securitate, cum mobilitatea resurselor organizației reprezintă un puternic accelerator al transformării și cum serviciile Cloud pot crește exponețial productivitatea întregii organizații.
Accesul la eveniment se face pe bază de invitații. Pentru a solicita o invitație ne puteți scrie pe adresele: evenimente@cariereonline.ro sau redactia@hrmanageronline.ro
Detalii despre agendă, lista speakerilor şi înscrieri AICI.

Comentarii

Share

About Author

Revista HR Manager

(0) Readers Comments

Leave a Reply